menu

Specialister inom inköp och upphandling

Socab är ett konsultbolag nischade inom inköp och upphandling med fokus på att hitta rätt person för rätt uppdrag. Våra konsulter har lång erfarenhet och djup kunskap inom inköp och upphandling, både inom den offentliga och den privata sektorn.

Våra tjänster

Specialister inom inköp och upphandling

Är du en offentlig beställare med behov av våra tjänster men saknar ramavtal?

Då vill vi att du ska veta om att du har möjlighet att direktupphandla oss så hjälper vi dig att lösa dina behov. Lagen om offentlig upphandling tillåter att offentliga beställare köper tjänster direkt av företag under förutsättning att vissa krav är uppfyllda.

Att göra en direktupphandling är enkelt och har inga särskilda formkrav. Om värdet på behovet understiger 700 000 kronor är det exempelvis tillåtet att direktupphandla.

Flera av våra kunder har anlitat oss genom direktupphandling.

Det är ett enkelt och smidigt sätt att exempelvis:
Om behovet avser juridisk rådgivning med anledning av att man riskerar att hamna i tvist finns ingen beloppsgräns för hur mycket du kan direktupphandla rådgivning för. Våra duktiga jurister står beredda att stötta dig i dessa situationer.

Vill du läsa mer om direktupphandling och vilka möjligheter som finns hänvisar vi till Upphandlingsmyndigheten
Välkommen att kontakta oss angående dina behov genom vårt formulär!

Vi arbetar stolt med

Socab samarbetspart
Socab samarbetspart
Socab samarbetspart
Socab samarbetspart
Socab samarbetspart
Socab samarbetspart
Socab samarbetspart
Socab samarbetspart

Kontakta oss

Vi ser fram emot din kontakt!

08-628 72 00
info@socab.se
Frösundaviks allé 1
169 70 Solna
Fyll i intresseanmälan och få svar inom 24 timmar
När och för vad önskar du anlita oss?”
Jag samtycker att socab behandlar mina kontaktuppgifter eftersom att jag eventuellt är intresserad av att anlita SOCAB.

Våra kontor

Stockholm
Örnsköldsvik
Trollhättan

Vad kan vi hjälpa Dig med idag?​

Utbildning inom inköp och upphandling​

Utbildning inom inköp och upphandling​

Är du upphandlingschefen som vill kompetensutveckla dina medarbetare inom offentlig upphandling? Eller en arrangör inom yrkeshögskoleväsendet som behöver en erfaren lärare för att föreläsa för dina elever? Oavsett vad är SOCAB det självklara valet för den som söker utbildning inom inköp och upphandling.
Läs mer

Upphandlingskonsulter

Vi har kunskap och stor erfarenhet av att hantera offentliga upphandlingar och kan erbjuda offentliga verksamhgeter en hög grad av specialisering inom detta område. Konsulterna är väl insatta i lagstiftningen och genom att anlita en av våra professionella konsulter kan du spara tid och resurser genom att undvika onödiga kostnader och fel under upphandlingsprocessen.
Läs mer
Upphandlingskonsulter
Inköpsstyrning

Inköpsstyrning

Inköpsstyrning är en viktig del av verksamheten för många organisationer. Genom att använda sig av en professionell inköpsstyrning kan organisationer optimera sin inköpsprocess, förbättra leveranskedjan och spara pengar på lång sikt.
Läs mer

Juridiska tjänster

Saknar din organisation tillräckligt med resurser för affärsjuridiskt komplexa frågor eller söker du någon som kan kvalitetssäkra och identifiera risker i dina affärsavtal ur ett juridiskt perspektiv? Vi har seniora utbildade jurister specialiserade inom upphandling och inköp som kan hjälpa dig!
Läs mer
Juridiska tjänster