menu

Juridiska tjänster inom upphandling

Konsulter för juridiska tjänster kan vara en ovärderlig resurs för företag och organisationer som vill minimera risker, optimera sin juridiska verksamhet och få rådgivning kring komplexa juridiska frågor.

Vi erbjuder dig

Juridiska tjänster inom upphandling
Testimonial Image

Överprövningar i offentliga upphandlingar är inget ovanligt och något som vi är väl bekanta med. Vi bistår gärna med råd och stöd i eventuella överprövningsärenden och har flertalet seniora jurister inom SOCAB som kan stötta våra kunder.

Testimonial Image

Kontakta oss

Vi ser fram emot din kontakt!

08-628 72 00
avrop@socab.se
Drottninggatan 86
111 36 Stockholm
Fyll i intresseanmälan och få svar inom 24 timmar
När och för vad önskar du anlita oss?”
Jag samtycker att socab behandlar mina kontaktuppgifter eftersom att jag eventuellt är intresserad av att anlita SOCAB.

Vi hjälper dig

Råd kring komplexa juridiska frågor

Råd kring komplexa juridiska frågor

Våra seniora upphandlingskonsulter, med omfattande juridisk utbildning och erfarenhet, erbjuder rådgivning och expertis kring komplexa juridiska frågor. Med en gedigen förståelse för tolkning av avtal och juridiska texter, har våra experter framgångsrikt hanterat ett brett spektrum av juridiska utmaningar genom åren.
Kontakta oss

Specialister inom juridiska tjänster

Oavsett om frågan rör avtalstolkning, formulering av avtalstexter och kontrakt eller stöd i en komplicerad juridisk fråga så finns kompetensen hos våra specialister inom juridiska tjänster.
Kontakta oss
Specialister inom juridiska tjänster
En överprövning ingår också

En överprövning ingår också

Att ge stöd eller självständigt handlägga en överprövning ingår också i vårt uppdrag, och det kräver gedigen kompetens om och erfarenhet av överprövningsprocessen, något som våra specialister har. Våra specialister inom juridiska tjänster står till våra kunders förfogande, och det är inte sällan det är de små detaljerna som avgör om upphandlingen blir framgångsrik.
Kontakta oss

Vi anpassar oss!

Vi kan erbjuda en hög grad av flexibilitet och anpassning efter din verksamhets specifika behov. Vi kan antingen hjälpa till med enstaka projekt eller erbjudas som en långsiktig partner som kan tillhandahålla rådgivning och stöd över tid.
Kontakta oss
Vi anpassar oss!