​IT-upphandlare - Entreprenadupphandlare - Socab
menu

Hej Upphandlingskonsult!

Letar du efter en arbetsplats som inte bara värnar om sina medarbetare utan också ger utrymme för personlig utveckling och vidareutbildning? Då kommer du hitta rätt hos SOCAB!

Varför SOCAB?

Vi är en modern arbetsplats med korta beslutsvägar och en långsiktig vision: 'Vi skapar en bättre morgondag för dig, mig och hela Sverige genom affärsmässiga och trygga inköp tillsammans med våra kunder.'

Hos oss är du inte bara anställd, du är en viktig del av en gemenskap som värnar om varje individ. Vi har ramavtal som sträcker sig över kommuner, regioner och myndigheter i hela landet, och dessa frågar just nu efter din kompetens.

Fördelar hos SOCAB:

Trygg Anställning: Vi erbjuder en stabil anställning med fasta konkurrenskraftiga löner och förmånliga anställningsvillkor.

Teamkänsla och Samarbete: Vi tror på styrkan i samarbete. Våra regelbundna möten och gemensamma aktiviteter skapar en stark teamkänsla och ”SOCAB-anda”.

Öppenhet och Ärlighet: Genom att vara öppna och ärliga skapar vi förtroende och bygger relationer, både internt och gentemot våra kunder.

Medinflytande: Vi ger dig möjlighet att påverka vilka uppdrag och kunder du jobbar med så att du ska ha möjlighet att vara ditt bästa jag, trivas och vara motiverad till att bidra med goda resultat och affärsmässiga avtal till våra kunder.
Om du är redo för en spännande utmaning och vill vara en del av SOCAB-familjen, ser vi fram emot att höra från dig! Vi söker just nu efter Personer som delar våra värderingar och trivs att jobba med;

- IT-upphandlingar (Du ska vara bekväm att upphandla IT-drift, IT-tjänster, IT-system)

- Entreprenadupphandlingar (Du ska vara bekväm att upphandla entreprenader och tekniska konsulter enligt AB04, ABT06, ABK09 och gärna ABFF)

Skicka din ansökan till cv@socab.se

Om SOCAB:

Vi är cirka 20 passionerade konsulter som alla delar en gemensam kärlek för upphandling och inköp. Vi har kontor i Stockholm, Trollhättan och Örnsköldsvik, men vår familj av konsulter återfinns i hela Sverige. Med fokus på upphandlingskonsulter, juridiska tjänster inom upphandling, inköpsstyrning och utbildning inom upphandling arbetar vi för att skapa hållbara och affärsmässiga avtal.

Joina oss och väx tillsammans med SOCAB!